Tech

Franciaországban tanulhatnak fotózást a magyar diákok

A Canon immár 31. alkalommal lát vendégül diákokat a világ egyik legelismertebb fotós fesztiválján, a Visa Pour l’Image-on, Perpignanban, Franciaországban.

A szeptemberi eseményre május 10-ig lehet jelentkezni. Érkeznek a regisztrációk Magyarországról is, de még mindig lehet jelentkezni bárkinek, aki úgy érzi, hogy szeretné az országhatárokon kívül elmélyíteni a tudását a fotózás terén.

Fotó: iStock

A szerencsés kiválasztott 200 európai diák 3 napot tölt majd el fesztivál szakmai hetén. Inspiráló előadások, Canon márkanagykövetekkel való ismerkedés, beszélgetés, filmvetítések, szakmai konzultációk és persze fotózás lesz a programban. Az utazás, a szállás, az étkezés és a programok költségeit a Canon állja.

A jelentkezés feltétele a 18-27 év közötti életkor. 1 vagy maximum 2 fotós projektet kell beadni, a projekt rövid leírásával és természetesen a fotókkal (maximum 20 kép). A projekt prezentáció mellett egy rövid bemutatkozást is várnak a regisztráció során. A program angol nyelven folyik majd, így olyanoknak érdemes jelentkezni, akiknek a kommunikáció angolul nem okoz gondot.

A lehetőségre erre a linkre kattintva lehet jelentkezni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik