Tech

Apró, de fontos funkciót kapnak a Samsung Galaxy S10 mobilok

A Samsung feburár végén mutatta be hivatalosan a Galaxy S10 termékcsaládot, ami kifejezetten jól sikerült (és a vásárlók körében is népszerű) okostelefonokat tartalmaz, a kompaktabb Galaxy S10e mobiltól kezdve a bivalyerős, és rengeteg kiváló funkcióval felszerelt, közel hibátlan Galaxy S10+-ig.

A Samsung megint emelte a tétet: kipróbáltuk mind a négy Galaxy S10 telefont
A Samsung bemutatta Galaxy S10, S10+, S10e és S10 5G nevű készülékeit, amiket az elsők között vehettünk a kezünkbe Londonban.

A dél-korei gyártó fotós szempontból is remek készülékeket készített, de az új modelleknek volt egy szoftveres hiányossága: a kamera alkalmazásból hiányzott a dedikált éjszakai mód, ami manapság minden csúcskészülék esetében kiemelten fontos – legalábbis a marketint szempontjából mindenképp.

Mindez persze nem azt jelenti, hogy az S10 készülékekkel nem lehet kiváló éjszakai képeket készíteni, csupán arról van szó, hogy eddig a mesterséges intelligencián múlt, hogy mikor kapcsol be az úgynevezet Bright Night mód, amivel sötét környezetben is jó minőségű fotókat lehet készíteni.

Egy kicsit még egyszerűbb lesz fotózni az S10 mobilokkal. Fotó: Samsung

Ennek viszont hamarosan vége, hiszen az S10 mobilok kamerája komoly szoftverfrissítés előtt áll, aminek része, hogy a Bright Night funkció manuálisan is elérhető lesz, tehát a felhasználók maguk választhatják ki az opciót, amivel bármikor lőhetnek hosszú expozíciós beállításokkal készített képeket.

A SamMobile portál beszámolója szerint a frissítés az áprilisi biztonsági javításokkal együtt már meg is érkezett a készülékekre, ami azt jelenti, hogy az elkövetkezendő napokban, legkésőbb hetekben minden Samsung Galaxy S10 tulajdonos számára elérhetővé és letölthetővé válik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik