Tech

Gőzmozdonnyá maszkírozta a gyerekét, az eredmény hátborzongató

Ahogy elkezdődött a szelfikamerás mobilok kora, megjelentek az első vicces alkalmazások, és boldog-boldogtalan készített olyan közös fotókat, amelyeken az appok kicserélték a két arcot. A faceswap azóta is töretlenül vicces móka, főleg ha valami nagyon félrecsúszik – ilyen képeket szedtünk össze például ebben a cikkünkben, és említettük azt az apukát is, aki hátborzongatóan vicces videókat gyárt a gyerekével.

Horrorhumorú szülőkből egyáltalán nincs hiány, és az ő tevékenységüket is megértjük valahol, mert egészen elképesztő kép tud születni abból, ha a gyerek arcát valamilyen élettelen tárggyal cseréljük össze. A sokak rémálmát jelentő Thomas, a gőzmozdonyról mintázott figura például van olyan ijesztő, mint mondjuk Momo, vagy Jeff The Killer, főleg ha egy élő kisgyerek fejére kerül. Egy anyuka pont erre használta fel a faceswap csodáit, és az eredményre nincsenek szavak.

A kép a magyarul „szülők sokkoló fotói” japán hashtaggel ment körbe a közösségi médiában, és már több mint 45 ezer komment érkezett alá. Mi sem tudjuk róla levenni a szemünket. Súlyos darab, nem ereszt!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik