Tech

Újabb olcsó Huawei telefonról hullott le a lepel, itt az Enjoy 9e

A kínai gyártó március 26-án mutatja be a legújabb csúcstelefonjait, a P30 és P30 Pro modelleket, de a cég emellett rendületlenül készíti a jóval olcsóbb, belépő kategóriás modelleket is. Nemrég számoltunk be arról, hogy a neten már megjelentek az első információk a Huawei Enjoy 9S névre hallgató készülékről, most pedig a GizmoChina közölt részleteket a Huawei Enjoy 9e-re keresztelt mobilról.

Külsőre ez a telefon nagyjából teljesen megegyezik az Enjoy 9S-sel, de az éles szeműek azonnal észrevehetik, hogy ezen a modellen nincs hátlapi ujjlenyomat-olvasó, szóval a két készülék közül ez lesz az olcsóbbik modell. A mobil három variánsban lesz elérhető: Sapphire Blue (kék), Midnight Black (fekete), illetve lesz egy olyan változat, ami barna bőrből készült hátlappal kerül majd a boltokba.

Fotó: GizmoChina

A burkolat alatt egy 12 nanométeres gyártástechnológiával készült MediaTek Helio P35 processzor kap helyet, méghozzá 3 GB RAM és 32 GB/64 GB tárhely társaságában ami MicroSD kártya foglalatnak hála tovább bővíthető. A kijelző 6.08 hüvelykes HD+ felbontással, amit egy csepp alakú szenzorsziget tör meg: ide került a 8 megapixeles (f/2.0) kamera, míg a hátlapon egy 13 megapixeles (f/1.8) egységet találunk.

A Huawei Enjoy 9e az Enjoy 9S-sel és a MediaPad M5 Youth Edition 2019 táblagéppel együtt március 25-én kerül forgalomba Kínában. Arról egyelőre nincs hivatalos információ, hogy a gyártó ezeket a készülékeket elhozza-e Európába, de ha igen, akkor arra lehet készülni, hogy az Enjoy 9e bőven 100 000 Ft alatt kerül majd forgalomba, tovább bővítve a Huawei elérhetőbb árú telefonjainak kínálatát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik