Tech

Furcsa, ami a legnagyobb pornóoldalon történt

Immár hagyománynak tekinthető, hogy a nagyobb ünnepek alkalmából a PornHub közzéteszi adatait, hogy szemléltesse, felhasználói milyen tartalmakra kerestek rá az ünnepet megelőző és az azt követő napokban. Az angol nyelvterületeken népszerű Szent Patrik napján sem maradt el az információk ismertetése – írja az IFLScience.

Kép: iStock

A PornHub adatai különös bepillantást nyújtanak az emberek életébe. A Facebook és Instagram múlt heti leállása során például látványosan megnőtt a PornHubra látogatók száma, az oldal forgalma 19 százalékkal volt magasabb a szokásosnál.

Furcsa mód a leállás alatt bizonyos extrém keresések száma is megnőtt: a csápos és pankrációs pornóra vonatkozó keresések gyakoribbá váltak, és valamiért egyesek az Instagramra és a Facebookra is rákerestek a pornóoldalon.

Az már kevésbé meglepő, hogy Szent Patrik napjának környékén a manókkal kapcsolatos keresések száma is nőtt, hiszen a mesebeli lények az ünnep egyik szimbólumának számítanak. Emellett a neves naphoz köthető további kulcskifejezésekre, így az Írországra, a zöld színre és a lóherére vonatkozó keresések is megemelkedtek.

Az, hogy az ünnepen és az azt követő napon nőtt az elütések száma, illetve hogy az emberek átlagosan több időt töltöttek a PornHubon, azt sugallja, hogy sokan a szokásosnál többet ittak Szent Patrik napján.

Kiemelt kép: iStock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik