Miniüzletet nyit itthon a Huawei

Az Aréna Plázás Pop-Up Store-ban ott lesznek a cég legkedveltebb termékei.
Kapcsolódó cikkek

Hazánkban első alkalommal nyit úgynevezett Pop-Up Store-t a Huawei. A modern kialakítású üzletben a gyártó összes eddigi sikerkészüléke megtalálható lesz, a Huawei kínálatában fellelhető mobil-tartozékokat és kiegészítőket is beleértve. A budapesti Aréna Pláza földszintjén, szombaton debütáló Store-ban szakképzett eladók segítenek az érdeklődőknek megismerni a vállalat okoskészülékeit és a vásárlók az eszközök használatával kapcsolatos tanácsadást is igénybe vehetnek.

Az üzlet látványterve – Fotó: Huawei

A Huawei Pop-Up Store kínálatában a tavalyi év zászlóshajó készülékei, a Mate 20 Pro és Mate 20 mellett többek között az előző, mesterséges intelligenciával támogatott okostelefonszériák, mint a P20 és a P Smart, illetve a táblagépek közül a MediaPad M5 Lite és a gyártó első notebookjai, a MateBook X Pro és a 15,6 colos képernyővel szerelt MateBook D is elérhetők lesznek.

A Huawe miniüzlete az Aréna Pláza nyitva tartásának megfelelően, a bevásárló központ nyugati bejáratánál, a földszinten, a hét minden napján várja a kínai cég termékei után érdeklődő vásárlókat.