Tech

Szuper funkció kerül a Samsung telefonokba

Ugyan csak jövő februárban, a Mobil Világkongresszuson hull le a lepel a Samsung új csúcsmobiljairól, a Galaxy S10 termékcsaládról, de az információk rendeületlenül szivárognak ki az internetre a vadiúj okostelefonokról. Az XDA portál például most azt szúrta ki, hogy a Samsung is olyan funkción dolgozik, ami a legújabb Google Pixel, OnePlus és Huawei Mate 20 telefonokban már hatalmas sikert aratott.

Újabb képeken a jövőre érkező Samsung Galaxy S10 és S10+
Így fognak kinézni a Samsung jövőre érkező csúcstelefonjai.

A Google Pixel okostelefonoknál a Night Sight éjszakai móddal lehet döbbenetesen jó fotókat lőni, míg a OnePlus készülékeknél a Nightscape, míg a Huawei telefonoknál a Night Mode biztosít hasonló lehetőséget: rossz fényviszonyoknál, sötétben, és este is kiváló fényképeket lehet velük készíteni. Ezt irigyelhette meg a Samsung, ugyanis az XDA szerint a Galaxy S10 szériánál már elérhető lesz a hasonló lehetőséget biztosító Bright Night funkció.

A Samsung Galaxy S10 termékcsalád kiszivárgott fotói – Fotó: Phone Arena

Az XDA a Galaxy Note9 legutóbbi, One UI-alapú bétájában szúrta ki, hogy a kód érdekes információkat rejt: utalást a Bright Night módra, illetve olyan megjegyzéseket, amik arra engednek következtetni, hogy a készülék sötétben is képes lesz világos és tiszta fotókat készíteni, méghozzá vaku nélkül.

Ez azonban nem csak azoknak jó hír, akik a Samsung Galaxy S10 széria valamelyik tagját szeretnék beszerezni. Az XDA szerint ez a funkció kezdetben csak a Galaxy S10 szériában lesz elérhető, de érdemes tudni, hogy korábban egyedül a Galaxy S9-nél volt elérhető a szuperlassított videofelvétel, de később megjelent a Galaxy S8, S8+ és Note 8 telefonokra is, szóval szinte biztos, hogy a Bright Night is elérhető lesz a korábbi készülékekre egy szoftverfrissítést követően – csak ki kell várni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik