Tech

Valóra válhat minden Harry Potter-rajongó álma

Egy be nem jelentett, Harry Potter-univerzumban játszódó videojátékról árulkodik egy netre kiszivárgott videó, ami futótűzszerűen terjed a rajongók közt. A program a jelek szerint egy nyitott világú, külső nézetes szerepjáték, ami ráadásul a 19. század vizuális jegyeit viseli magán.

Ez nem lenne meglepő azt figyelembe véve, hogy J.K. Rowling írónő folyamatosan bővíti a Harry Potter világát, a Legendás állatok és megfigyelésük-kel például előzményként szolgál a jól ismert varázslós sagának. Az Avalanche Software műhelyében (nem összetévesztendő a Just Cause-t fejlesztő Avalanche Studios-szal) készülő program ezt viheti tovább.

A videót közzétevő Reddit-fejlesztő szerint egy bevásárlóközpontban nézették meg velük a rövid videót, amivel kapcsolatban egy kérdőívet kellett kitölteniük nyolc dollárért cserébe. Ugyan a kérdőívezést végező cég emberei nem engedték, hogy kamerákkal és telefonokkal rögzítsék a felvételt, a tiltott műveletet láthatóan mégis sikerült kivitelezni.

A rövidke felvétel alapján úgy tűnik, hogy nyolc különböző varázsló közül lehet majd választani, és nagy szerep jut a döntéseknek. Ugyan garancia nincs arra, hogy a szóban forgó program egyszer tényleg megjelenik, de arról árulkodik, hogy hamarosan tényleg láthatunk egy ízig-vérig szerepjátékot, amire a rajongók már oly régóta várnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik