Tech

Horrorba illő jelenet következett, miután megszólalt a csengő

Manapság már a bejáratnál elhelyezett csengőt is lecserélhetjük okos verzióra, aminek az egyik legnagyobb előnye, hogy akkor is tudjuk ki áll az ajtónkban, ha épp nem vagyunk otthon, ugyanis a kütyü értesítést küld, sőt még felvételt is készít arról, aki a távollétünkben keres minket.

Ez történt a Kansasben lakó Mackenze Bullins-szel is, aki az okosórájára kapott figyelmeztetést, hogy odahaza valaki nyomja a csengőt, és azon nyomban meg is kérte a férjét, hogy nézze meg a felvételt, hogy ki áll az ajtóban. Amire nem voltak felkészülve, hogy egy hatalmas(nak tűnő) kígyó mászott fel egészen az okoseszközig, és a testével nyomta le kapcsolót – a kamera pedig az egészet rögzítette.

Nemcsak az idézi a horrorfilmeket, ahogy a hüllő becsúszik a képbe, de ijesztő belegondolni, hogy mekkora frászt okozna bárkiben, ha az ajtót kinyitva ez a teremtmény bámul vissza ránk – még úgy is, ha a kérdéses példány valójában csak egy ártalmatlan sikló.

Mackanze és férje persze meglepődtek, a felvételt még a közösségi médiába is posztolták, majd nem sokkal később tájékoztattak mindenkit, hogy egy barátjuk megtalálta a kígyót, amíg nem voltak otthon, a The Great Plains Nature Center képviselője pedig nem sokkal később megnyugtatott mindenkit, hogy az államban honos hüllőről van szó, amiről egyébként köztudott, hogy szeret felmászni dolgokra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik