Tech

Dobták az álomnőt, az indok meglepő

Yanet Garcia Mexikó egyik legcsinosabb és legnépszerűbb műsorvezetője, aki az időjárás jelentések levezénylése mellett modell- és színészi karriert is egyenget, és egészen a múlt hétig boldognak tűnő párkapcsolatban élt a YouTube-sztár Douglas ‘FaZe Censor’ Martinnal, ám sokak legnagyobb meglepetésére az álompár a férfi kezdeményezésével a múlt héten szakított.

Mindez persze teljesen hétköznapi dolog, főleg két fiatal felnőtt életében, ugyanakkor a szakítás indoka sokak számára igen meglepően hangzott, hiszen Douglas a saját bevallása szerint is azért dobta Yanetet, hogy minél több időt tölthessen a Call of Duty című videojátékkal.

Yanet Garcia 🇲🇽 (@iamyanetgarcia) által megosztott bejegyzés, Júl 12., 2018, időpont: 12:51 (PDT időzóna szerint)

A YouTube-on 2,5 millió követővel rendelkező srác egy külön videót szentelt a szakításnak, amiben csodálatos, okos és gyönyörű nőnek nevezi Yanetet, majd kifejti, hogy a távkapcsolat már fenntarthatatlan kettőjük között, mivel a lány Mexikó Cityben építi a karrierjét, ő maga pedig hivatásos Call of Duty-játékosoként szeretne érvényesülni, amihez elengedhetetlen, hogy rengeteg időt töltsön a programmal, bajnok szeretne lenni, éppen ezért az álmait választotta a szerelme helyett.

Yanet a Twitteren először csak annyit írt a követőinek, hogy összetörték a szívét, aztán megköszönte a rengeteg támogatást amit kapott, végül spanyolul arra biztatott mindenkit, hogy soha ne hallgassanak olyan ember tanácsára, aki soha nem tett semmi jót az életében. Hogy az üzenet pontosan mire utalhat, az nem derült ki, de több, mint valószínű, hogy köze van a szakításhoz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik