Tech

Meghalt Ryker Gamble

Életét vesztette Ryker Gamble YouTube-sztár, miután lezuhant egy vízesés tetejéről a kanadai Brit Columbiában. A népszerű High on Life csatornára utazós videókat készítő Gamble egyik azon három embernek, akik meghaltak a csütörtöki baleseteben, írja az Associated Press.

A helyi rendőrség információira támaszkodó hírügynökségi beszámoló szerint a három holttestet egy mentőcsapat találta meg.

A hivatalos szervek beszámolója szerint a 30 éves Gamble és két eddig nem azonosított társa először a Shannon Falls vízesés tetejénél lévő tóban úsztak, majd kimerészkedtek a zuhatag szélére, ahonnan lezuhantak a harminc méteres mélységbe. Gamble halálát az egyik családtag is megerősítette az AP-nek, a videós barátnője pedig egy Instagram posztban emlékezett meg a váratlanul elhunyt sztárról.

Ryker Gamble (@rykergamble) által megosztott bejegyzés, Ápr 12., 2018, időpont: 9:02 (PDT időzóna szerint)

Az 500 000 YouTube és egymilliónál is több Instagram követővel rendelkező High on Life arcaként ismert Gamble és csapata együtt járták a világot, és rendszeresen jelentkeztek olyan videókkal, amiben valamilyen extrém sportban vesznek részt különleges helyeken, és az volt a mottójuk, hogy „videóinkkal arra ösztönözzük az embereket, hogy mozduljanak ki és fedezzék fel a világot”.

Legújabb célpontjuk a kanadai Brit Columbia harmadik legnagyobb vízesése, a Shannon Falls volt, de arról egyelőre nincs hivatalos információ, hogy egy újabb videó forgatás közben történt-e a tragédia.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik