Tech

Új szintre lépett a pornó

Mindenki, aki életében látott már pornót, az tudja, hogy a felnőtt videókban a hangsúly nem a párbeszédeken és a történeten van, hanem az aktuson – ennek ellenére viszonylag kevés az olyan (nem amatőr) felnőtt tartalom, ahol ne lenne valami felvezetés, valami sztori az élvezetekhez. A cselekmény banális, és gyakran vonultat fel pizzafutárokat, szerelőket, illetve sivár szexuális életű anyukákat.

A legtöbb felhasználó nem kíváncsi erre, de napjaink egyik legnagyobb felnőtt videós oldalát, a Pornhubot ez nem különösebben érdekelte, és elhatározták, hogy új szintre léptetik a tartalmaik egy részét, és a videók szöveges részeit azok számára is érthetővé és fogyaszthatóvá teszik, akik süketek vagy halláscsökkentek – számukra az oldal kínálatában már 1000-nél is több felnőtt tartalom érhető el felirattal.

Átlagos informatikai cégnek tűnik, valójában a világ legnagyobb pornóvállalata
A cég piszkos ügyei akár a mi életünkre is hatással lehetnek, még ha nem is akarunk róla túl sokat beszélni.

Mindez a Pornhub Cares program keretében valósult meg, és ha valaki azt gondolja, hogy a legnagyobb pornóoldal csak a hallássérültekre gondol, akkor téved, hiszen a weblapnak már most is van olyan része, ami kifejezetten azokra koncentrál, akiknek a látása nem tökéletes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik