Tech

Jön a Tinder eddigi leghasznosabb funkciója

A Tinder egyik problémája (sok más egyebek közt), hogy az embernek rengeteg idejét el tudja venni a balra és jobbra suhintás, hiszen a környéken található összes jelölt közül válogat, így olyan más társkeresőket is feldob a felhasználónak, akikkel sok esetben az égvilágon semmi közös vonásuk nincs.

Az app fejlesztői ezen változtatnának a jövőben az intelligens algoritmusokon alapuló Picks nevű új funkcióval, ami azokat a potenciális randijelölteket ajánlja fel, akik több téren is hasonlítanak a felhasználóra: hasonló a foglalkozásuk, hobbijuk, érdeklődési körük.

Az ajánlásokat 24 óránként frissíti a rendszer. Ahogy a cég is kiemelte, ez viszont csak a Tinder Gold előfizetőinek lesz elérhető, így aki nem fizet, az nehezebben találhatja meg a hozzá hasonló ízlésű jelölteket.

A Tinder Picks egyelőre tíz országban indul el egy tesztidőszak során iOS-es eszközökön. Németország, Egyesült Királyság, Franciaország, Kanada, Törökország, Brazília, Mexikó, Svédország, Oroszország és Hollandia felhasználói próbálhatják ki, de később vélhetően még több helyen elérhetővé válik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik