Tech

Letartóztatták a férfit, aki fénykarddal esett az anyjának

Veszélyes fenyegetés és zaklatás vádjával tartóztatták le a 42 éves pennsylvaniai Andrew Vargast, akit a helyi bírósági dokumentumok szerint azzal gyanúsítanak, hogy egy – játék – fénykarddal esett neki a saját anyjának. Az eset április 27-én történt, és a helyszínre érkező rendőrök már csak azt látták, hogy a mentősök ellátják a 75 éves Joan Vargas fején és karján lévő vérző sebeket.

Az idős nő elmondása szerint épp a konyhában üldögélt, mikor a fia rátámadt azzal az eszközzel, amit csak fénykardnak nevezett, és folyamatosan ütlegelni kezdte a fején, a hátán és a csuklóján. A rendőrség szerint Joan nem tudta megmondani, hogy a fia miért támadt rá, de a férfi állítása szerint – akinek a birtokában egyébként több fénykard is található – nem ő támadt az anyjára, hanem a nő bántalmazta saját magát, hozzátéve, hogy Joannak több problémája is van.

A férfit ennek ellenére letartóztatták, a Clearfield megyei börtönbe szállították, ahonnan 10 000 dollár óvadék ellen szabadulhat és védekezhet szabadlábon. Andrew ugyanakkor nem most került először összeütközésbe a törvénnyel, korábban ittas vezetésért, lopásért és birtokháborításért kellett felelnie.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik