Mobil

Csak mobilon láthatta lánya születését a katona, aki lekéste a gépét

Brooks Lindsey hadászati szakértő az Egyesült Államok hadseregében, azonban múlt szombaton nem katonai küldetést teljesített, hanem a tervezettnél korábban születő lánya érkezéséhez próbált időben odaérni az állomáshelyéről, a texasi El Pasóból. Az úti cél az 1600 kilométerre fekvő, Mississipiben található Brandon lett volna, a férfi azonban nem járt sikerrel, ugyanis a műszaki okok miatt kétszer is elhalasztott repülőjárata miatt a reptéren ragadt.

This Army soldier was on my delayed flight home yesterday to MS. He had to watch the birth of his daughter on FaceTime….

Közzétette: Tracy Dover – 2018. május 5.

 

Brooks ennek ellenére mégsem maradt le a születésről, ugyanis az édesanyja ott volt a felesége mellett, aki a FaceTime segítségével élőben közvetítette a különleges pillanatokat. Minderről persze semmit nem tudnánk, ha nincs ott a reptéren Tracy Dover, aki levideózta, ahogy a katona a mobilján keresztül éli át a megismételhetetlen eseményt.

A szívszorító felvételek mellett Tracy egy képet is készített az izguló férfiról, ami azonnal terjedni kezdett a Facebookon: 220 000-nél itt több reakció érkezett rá, 120 000-en megosztották, és a pillanatról még olyan sztárok is megemlékeztek, mint a Marvel- és Jurassic Park-filmekben főszereplő Chris Pratt.

Brooks azóta persze szerencsésen hazatért a kislánya, és a felesége, Hayley mellé, és az első közös pillanatok mellett arra is jut ideje, hogy boldogan nyilatkozzon a különleges eseményről és a rengeteg jókívánságról, amit a róla készült kép és videó elterjedése után kapott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik