Tech

Pánik: nem lehet posztolni a Facebookon

Több oldalkezelő adminisztrátor is arra lett figyelmes magyar idő szerint szerda délelőtt kilenc körül, hogy nem tudnak bejegyzést közzétenni oldalukon – egyszerűen megszűnt a kis posztoló ablak, mintha sosem lett volna. A probléma a Facebook asztali böngészős verziójában tapasztalható, mobilon zavartalanul működik minden, ahogyan eddig is, addig ez nyújthat alternatívát azoknak, akik mindenképpen posztolni akarnak. A személyes profilokon keresztül ugyanúgy ömleszthetjük tovább a tartalmakat a nagyvilágba, csak az Oldalak vannak korlátozva.

Mivel az Egyesült Államokban éppen éjszaka van, és jelenleg is zajlik a Facebook kétnapos fejlesztői konferenciája, ahol sorra jelentik be az újításokat, ezért sejthető, hogy egy rövid ideig tartó tesztről van szó. Ezért minden bizonnyal hamar kiderül majd, ha valami változást terveznek az eszközzel.

(Frissítés: Fél egy körül helyre állt a világ rendje, megint lehet posztolni az oldalakra. Meglehetősen szokatlan, hogy ez a korlátozás több órán át tartott.)

A Facebook meg akarja változtatni a szinglik életét
Kezdetét vette a cég idei fejlesztői konferenciája.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik