Tech

Kiszivárgott a God of War

Még több mint egy hét van hátra a PlayStation 4-exkluzív God of War megjelenéséig, de a The Nerd Mag már arról ír, hogy kiszivárogtak dobozos példányok a játékból, és a „szerencsés felhasználók”, akik idő előtt hozzájutottak a programhoz, boldogan posztolnak képeket a zsákmányukról.

Who’s ready for God of war?

A fóliás dobozokról ugyan sok minden nem derül ki (bár sokaknak már így is irigykedésre ad okot), de azok számára, akik nem fizikai, hanem digitális formában szerzik meg a játékot, érdekes és fontos információ lehet, hogy a vásárlást követően 50 GB-nyi adatot kell majd letölteni a konzoljukra.

A 2018-as God of War a méltán népszerű God of War-sorozat legújabb, sorszám nélküli epizódja, de valójában a nyolcadik rész (ha ide számoljuk a God of War: Betrayal mobiljátékot is), aminek már nem a görög mitológia nyújt hátteret, hanem a skandináv mondakör, ráadásul a főszereplő Kratos már nem egyedül, hanem a fia társaságában kalandozik a fagyos északon.

Vajon milyen apa lesz egy bosszúszomjas gyilkosból?
Kipróbáltuk az új God of War-játékot, ami úgy nyújt rengeteg újdonságot, hogy közben abszolút hű marad a széria sikerét biztosító gyökerekhez.

A játék hivatalosan április 20-án kerül a boltok polcaira, hazánkban magyar felirattal, mi pedig már ki is próbálhattuk a programot, a tapasztalatainkról pedig részletes cikkben számoltunk be.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik