Tech

Visszatér egy régi nagy legenda

Spyro, a lila sárkány rengeteg gyerkőc mindennapjait édesítette meg a 90-es évek végén, mikor az első PlayStation konzolra megjelent a Spyro the Dargon című videojáték, amit két folytatás követett, Spyro 2: Ripto’s Rage! és Spyro: Year of the Dragon címmel. A mára legendássá vált karakter később részese lett a Skylanders-játékoknak is, viszont a rajongók most extrán örülhetnek, hiszen a hónapok óta terjedő pletykákat igazolva Spyro visszatér: készül a Spyro Reignited Trilogy, ami az első három Spyro-játék felújított verzióját fogja tartalmazni, napjainkhoz igazított HD-grafikával és modern irányítással.

EZ A KÉP MÁR A FELÚJÍTOTT VERZIÓBÓL SZÁRMAZIK – Forrás: Activision

A programot hivatalosan ugyan még nem jelentették be, de a mexikói Amazonon már felbukkant a játék PlayStation 4-es dobozképe, méghozzá ár (~ 10 500 Ft) és megjelenési dátum kíséretében – ha lehet hinni a forrásnak (és mi nagyon szeretnénk), akkor a Spyro Reignited Trilogy 2018. szeptember 21-én válik majd elérhetővé a nosztalgiára szomjazó játékosok számára.

A fejlesztést a Toys for Bob fejlesztőcsapat végzi, viszont azt egyelőre nem tudni, hogy a PlayStation 4 mellett milyen platformokra érkezik még a játék – az eredeti trilógia ugyan csak az első PlayStation konzolra volt elérhető, de mi egyáltalán nem lepődnénk meg, ha az új verzió már megjelenne PC-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is. A hivatalos bejelentésből nyilván ez is ki fog derülni, és az Activision közleményére már biztos nem kell sokat várnunk, most, hogy már képek is kiszivárogtak a játékból.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik