Tech

Több magyar hírt fogunk látni a Facebookon

Nemrég írtunk arról, hogy Zuckerbergnek nagy tervei vannak idén a Facebookkal, az első jelentős lépésekről pedig már januárban hallhattunk. A leglényegesebb ezek közül a hírfolyam tartalmait válogató algoritmus megújítása, ami az ismerősök posztjaira helyezi a hangsúlyt a kiadók, cégek és márkák oldalaival szemben, ennek hatását már érezni lehet az oldalak elérésein.

Our next update on our 2018 focus to make sure Facebook isn't just fun but also good for your well-being and for…

Közzétette: Mark Zuckerberg – 2018. január 29.

A közösségi oldal hétfői bejelentése szerint mostantól az is számítani fog, hogy a felhasználó hol él, és sokkal több bejegyzést fog látni a helyi kiadóktól, újságoktól, azok láthatóbb helyre kerülnek a hírfolyamban.

Az emberek régóta mondják, hogy több helyi hírt szeretnének látni a Facebookon. A helyi hírek segítenek minket abban, hogy megértsük azokat a problémákat, amik érintik közösségünket és életünket.” – írta Mark Zuckerberg posztjában.

A hírfolyamot érintő változások mellett a közösségi oldal azt is bejelentette a múlt héten, hogy a felhasználókra bízza annak megítélését, mely híroldalakat találják megbízhatónak, és azokat fogják előnyben részesíteni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik