Tech

Jönnek a fütykössel felszerelt szexrobotok

Szexbabák már régen léteznek, a technológia és a mesterséges intelligencia fejlődése viszont elhozta a jóval modernebb szexkiegészítők korát, az emberek különböző vágyait kielégítő robotokét. Tavaly már megemlékeztünk az élvezni képes szexrobotok érkezéséről, és írtunk arról is, hogy nem mindenki tartja üdvösnek, hogy ilyen „készülékek” állnak a felhasználók rendelkezésére.

Terjednek a szexrobotok, de elég nagy rizikót rejtenek
Tanulmány hívja fel a figyelmet az egyre inkább emberszerű szexjátékszerek lehetséges veszélyeire.

Amiről nem volt szó, az a nőknek szánt példányok, ugyanis a piacon eddig jobbára csak olyan modellek voltak elérhetők, amik elsősorban a férfiak igényeire voltak kalibrálva. Ezen akar változtatni a Realbotix nevű gyártó vezetője, Matt McMullen, aki a tavaly jelentős érdeklődést kiváltó, már említett Harmony szexrobot után egy olyan változat piacra dobását tervezi, ami pénisszel rendelkezik.

A Daily Star Online-nak nyilatkozó McMullen azt mondta, hogy már dolgoznak az első kifejezetten nőknek szánt verzión, ami mindenféle formában és méretben elérhető lesz, és élnénk a gyanúperrel, hogy a cégvezér itt első sorban nem a robotok magasságára és testalkatára célzott.

Jönnek az élvezni képes szexrobotok
És még mondja valaki, hogy nem egy csodálatos korban élünk!

A pénisszel felszerelt prototípus elődje pedig tényleg egy kifejezetten fejlett szerkezet, hiszen Harmony egyéni ízlés szerint „kalibrálható”, azaz felruházható különböző személyiségekkel, és még arra is képes, hogy megjegyezze a tulajdonos szülinapját, illetve „kedvese” kedvenc ételéről vagy zenéjéről csacsogjon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik