Tech

Igazi filmes nagyágyú írja az Apple sci-fi sorozatát

Űrdráma elkészítésével bízta meg Ronald D. Moore író és rendezőt az Apple, aki többek közt a Star Trek: Az Új Nemzedék (The New Generation) és a Csillagromboló (Battlestar Galactica) címeken dolgozott. A Deadline forrásai szerint az eddig ismeretlen című sorozat középpontjában az a kérdés áll majd, hogy mi történne, ha a globális űrverseny sosem érne véget.

Moore mellett Matt Wolpert és Ben Nedivi felel még a forgatókönyvért, ők dolgoztak a Fargo sorozaton is. Az egyórás részeket a Sony Pictures Television és Moore saját Tall Ship Productions nevű stúdiója fogja elkészíteni.

Forrás: AFP

Az Apple idén kezdett el komolyabb erőforrásokat fordítani saját gyártású tévés műsoraira, júniusban erre a feladatra vették fel a Sony TV korábbi elnökeit, Jamie Erlichtet és Zack Van Amburgot.

A Moore által megkapott sci-fi széria a cég harmadik saját címe lesz, ezen kívül hamarosan nézhetővé válik egy Jennifer Aniston és a Reese Witherspoon által vezetett reggeli drámaműsor, valamint az Amazing Stories, amit Steven Spielberg és Bryan Fuller készít.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik