Tech

Az év egyik legjobb horrorját már bárki kipróbálhatja

Idén októberben jelent meg a The Evil Within 2, a hasonló című, 2014-es horrorjáték folytatása, amiben a Sebastian Castellanos bőrébe bújva kell elmerülni a szörnyűséges lényekkel, hátborzongató helyszínekkel és a hős saját rémálmaival telezsúfolt világban, méghozzá azért, hogy megmenthessük a karakter lányát.

A Shinji Mikami (Resident Evil-játékok, Devil May Cry, Vanquish) nevével fémjelzett program a videojátékos horrorkínálat egyik legjobb darabja volt idén, és most azok számára is kipróbálható, akik a megjelenéskor nem szerezték be a játékot.

A The Evil Within 2 demója december 13-án jelent meg PC-re (a Steamről tölthető le), PS4-re és Xbox One-ra, és a próbaverzióban átélhető a játék néhány nyomasztó, rémálmokkal teli pillanata, valamint bejárhatók a nyitott Union városka utcái, illetve a stílusunknak megfelelően testre szabható a karakter.

Ha pedig úgy döntünk, hogy a kedvcsináló után beruházunk a teljes programra, akkor a demóban elért összes eredményünk elérhető lesz a végleges verzióban is, így a vásárlást követően nem kell ismét végigcsinálni azokat a szakaszokat, amiken korábban már átverekedtük magunkat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik