Tech

Ingyen adják a kultjátékot

Pénteken kezdetét veszi a valódi Black Friday (Magyarországon valamiért mindig egy héttel korábban tartják), így a különböző cégek és áruházak már most mindenféle akciókkal bombázzák a felhasználókat. A legjobb persze az, mikor egy forintot sem kell fizetni, és most a videojátékosok örülhetnek, hiszen a Good Old Games kínál teljesen ingyen egy klasszikus akciójátékot.

Az MDK éppen húsz éve, 1997-ben jelent meg PC-re, szóval tényleg nem mai darab, viszont még mindig egy élvezetes program, és amiatt sem kell aggódni, hogy nem indul el a modern masinákon, hiszen a gog.com-ra csak olyan játékok érhetők el, amik hozzá vannak igazítva a modern operációs rendszerekhez, így az MDK például Windows 10-en is gond nélkül futtatható.

A program bezsákolásához pedig nem kell mást tenni, mint regisztrálni a GoG rendszerébe, majd a főoldalon rákattintani a megfelelő bannerre, és a játékot rövid időn belül „jóváírják” számunkra, így az onnantól fogva bármikor letölthető és játszható a szolgáltatás keretprogramjának használatával. Az akció még egy napig tart, szóval ha valaki szeretné ingyen begyűjteni az MDK-t, érdemes már most kattintani.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik