Tech

Itt a WhatsApp megoldása a részegen küldött ciki üzenetekre

Úgy törölhetjük az elküldött üzeneteket, hogy az a másik fél ablakában sem lesz olvasható, persze ennek van pár feltétele - és korántsem nyújt 100 százalékos megoldást.

A WhatsApp elkezdte bevezetni az elküldött üzenetek visszavonásának lehetőségét, amit már több hónapja tesztel. A felhasználó az elküldés utáni hét percben visszavonhatja meggondolatlanul elküldött üzeneteit, így azok nem csak saját chatablakából törlődnek (ahogy a Messengerben), de a másik fél bejövő levelei közt sem lesznek láthatók. Ennek persze feltétele, hogy mindegyik fél a csevegő legfrissebb verzióját használja.

Gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy az eltüntetni kívánt üzenetre hosszan nyomva előugrik a Törlés opció, ami alatt kiválasztható a „Törlés mindenki számára” lehetőség is, ezzel tüntethetjük el mindenhonnan a kínos sorokat – persze ha még nem telt le a hét perc. Működik kétszemélyes és többszemélyes csevegés esetében is.

A cég felhívja a figyelmet, hogy persze megvan a lehetőség arra, hogy a másik fél a közbelépés előtt elolvassa az üzenetet, és ott van az is, hogy még a telefon értesítései közt elolvassa a mondanivalónkat, szóval még mindig érdemes megfontoltan pötyögni.

A fejlesztés fokozatosan válik elérhetővé a hét folyamán minden felhasználó számára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik