Tech

Szexbabakölcsönző appot indítottak a kínaiak

Kína megosztáson alapuló gazdasági modellje egészen új mélységekig jutott egy új szolgáltatás indításával, amivel a szexbaba-tulajdonosok egy appon keresztül oszthatják meg használati tárgyukat idegenekkel, jellemzően 45 dollár körüli áron. Az országban a bicikliktől kezdve a kosárlabdákig már mindent hirdetnek alkalmazásokkal.

A Touch app egy olyan piaci rést tölt be, amiről a legtöbb felhasználó nem is gondolná, hogy egyáltalán létezik. A szolgáltatás bevezető időszakában egyelőre Pekingben érhető el, derül ki a Weibo mikroblog posztjából. A fejlesztők egyben a felhasználók türelmét is kérték, hiszen ez idő alatt még csak kevés baba érhető el.

Forrás: Touch

Az app öt előre választható modellt is felajánl addig, de a felhasználó a különféle aukciós portálokon megszokott módon megadhatja preferenciát is szűrőként, például hogy milyen haj- és szemszín jellemezze a babát. Eddig egészen furcsa kategóriák közül lehet választani: „orosz tinédzser”, „Hong Kong-i autósverseny pompomlány”, „koreai háziasszony”, a „görög bikinimodell”, vagy az „amerikai Csodanő” babák közül szemezhetnek a korai időszakban érdeklődők.

A leírás szerint a Touch komolyan veszi a higiéniát is. „A baba alsó testrészeit minden ügyfélesetben lecseréljük.” Ha a felhasználó mástól bérel szexbabát, a felhasználási szabályzat kötelezi arra, hogy csak tisztítás után szolgáltassa vissza a tárgyat. Egy babával töltött éjszaka átlagosan 298 jüanba (12 ezer forint) kerül, egész hétre pedig 1298 jüanért (51 ezer forint) rendelhető a baba Wonder Woman.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik