Tech

Ősszel visszatér az egyik legjobb nyomozós játék

A Grand Theft Auto-sorozattal híressé vált Rockstar Games ma délután minden előjel nélkül bejelentette, hogy idén novemberben újra kiadják a 2011 májusában megjelent L. A. Noire című játékukat, ami a II. világháborút követő évtizedek Los Angelesébe kalauzolja a játékosokat, ahol a veteránból nyomozóvá avanzsáló Cole Phelps bőrébe bújva kell mindenféle ügyeket megoldanunk.

Az L. A. Noire idei verziója elérhető lesz Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Nintendo Switch-re, illetve készül belőle VR-változat a HTC VIVE mellé. Utóbbi azért is nagyon fontos dolog, mert ez lesz a Rockstar Games első próbálkozása a virtuális valóságot használó videojátékok területén.

A fejlesztők szerint a játék vizuálisan feljavított verziója natív 1080p felbontásban fut a PS4 és Xbox One konzolokon, míg a PlayStation 4 Pro és az addigra megjelenő Xbox One X tulajdonosai már 4K-ban élvezhetik a felgöngyölítendő bűnügyeket, méghozzá olyan tartalmakkal kiegészítve, amik a PS3-as és az Xbox 360-as verzióban még nem voltak elérhetők.

Forrás: Rockstar

Az L. A. Noire új verziója november 14-től lesz elérhető a fentebb említett platformokra, viszont arról egyelőre nem szól a fáma, hogy vajon készül-e PC-s változat ebből a kiadásból. A korábbi verzió ugyan megjelent Windowsra is, de ismervén a Rockstar Games meglehetősen hektikus hozzáállását a PC-s játékokhoz, csak találgatni lehet, hogy erre a platformra kiadják-e a frissen bejelentett változatot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik