Tech

Így pofozkodik Jézus a keresztfa maradványaival

Amikor már azt hittük, hogy a videojátékok terén nem lehet újat mutatni, akkor egyszer csak a semmiből felbukkant a tajvani Digital Crafter fejlesztőcsapat, és az internetre szabadítanak egy olyan előzetest, amiben – többek között – Jézus Krisztus és Buddha esnek egymásnak, és bizony nem prédikációkkal dobálóznak, hanem súlyos pofonokkal.

Nem tévedés, a frissen bejelentett, beszédes című Fight of Gods egy verekedős játék, ahol különböző vallások istenei és prófétái esnek egymásnak. A két legismertebb nevet már említettük, de a videó tanulsága szerint a ránk váró felhozatalban felbukkan még Odin, Zeusz, Poszeidón, Amateraszu, Anubisz, Athéna és Mózes is – utóbbi ráadásul kőtáblákkal csap szét az Olümposzról szalajtott istenek között.

Magáról a játékról többet egyelőre nem lehet tudni, annyi biztos, hogy csapnivalóan néz ki, illetve nyilvánvaló, hogy a fejlesztőknek nincs halálvágya, hiszen Mohamedet jó érzékkel kihagyták a programjukból. Ennek ellenére biztos, hogy a játék nem ússza meg botrányt hiszen a keresztet szétroppantó, majd a maradékkal pofozkodó Jézus biztos, hogy sokaknál kiveri majd a biztosítékot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik