Tech

Megvan mikor folytatódik az idei év egyik legjobb játéka!

Nem olyan régen szedtük egy csokorba 2017 első felének legjobb videojátékait, és a listánkban szerepelt a PS4-es Horizon: Zero Dawn is, aminek nyár eleje óta várjuk az első letölthető tartalmát. A The Frozen Wilds névre hallgató DLC tovább meséli a szimpatikus főhősnő történetét, és már azt is tudjuk, hogy mikor vághatunk majd bele a dermesztő kalandba.

„A PlayStation 4-exkluzív Horizon Zero Dawn idén tavasszal érkezett meg, és konkrétan leesett tőle az állunk. Hatalmas, szabadon felfedezhető és lélegzetelállítóan gyönyörű világ, kiváló, folyamatos kihívást nyújtó harcrendszer, normális fejlődési fa, és annyi tennivaló, hogy 50-60 óra simán beleölhető a programba.” – írtuk a július közepén megjelent cikkünkben, és ehhez azóta is tartjuk magunkat.

Ezeket a videojátékokat nem szabad kihagyni
Összeszedtünk öt olyan videojátékot 2017 első feléből, amiket mindenképpen érdemes bepótolni.

A Guerrilla Games munkáját persze nem csak mi imádtuk, de a gamer szaksajtó jelentős része is, a lelkes játékosokról nem is beszélve. A játékhoz ugyan nemrégiben kijött egy frissítés, ami új lehetőségekkel és kihívásokkal ajándékozta meg a rajongókat, de mindez csak tüneti kezelésre volt alkalmas, hiszen a júniusi bejelentés óta mindenki azt várta, hogy mikor érkezik a Horizon első letölthető tartalma, ami tovább meséli az alapjátékban megismert Aloy történetét.

A várakozásnak viszont vége, legalábbis ami a dátumot illeti, hiszen a hivatalos PlayStation blogon bejelentették, hogy a The Frozen Wilds kiegészítő 2017. november 7-én válik majd letölthetővé a játékosok számára. Magáról a DLC-ről ezen kívül nem sokat tudni, csak annyit, hogy egészen új fagyos helyszínekkel, egy hatalmas vulkánnal és furcsa tavacskákkal ajándékozza meg a kalandorokat – mármint azon felül, hogy még többet tudhatunk meg a Horizon posztapokaliptikus világáról.

A Horizon Zero Dawn 2017. március elsején jelent meg, kizárólag PlayStation 4 konzolokra, de ahogy az idei év első felének legjobb játékait soroló cikkünkben is említettük, a holland Guerrilla Games egy olyan játékot tett le az asztalra, amiért simán érdemes beruházni egy PS4 konzolra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik