Tech

Már a népszerű csevegőapp is a Szigetre készül

A világ egyik legnépszerűbb üzenetküldő alkalmazása, a Viber elindította a Sziget Fesztivállal közös kampányát, így július elejétől elérhetők a Crazy Sztickerz matricák és a Sziget publikus profiljának csevegőrobotja, ami hasznos infókkal segíti a Szigetlakókat az egyhetes rendezvény alatt.

A Sziget és a Viber új interaktív lehetőségekkel teszi teljesebbé a fesztiválozók élményét, így többek között bulizó unikornisokkal, zenélő majmokkal és különböző vicces kifejezésekkel dobhatjuk fel Viber beszélgetéseinket, ha letöltjük az ingyenes Crazy Sztickerz matricacsomagját.

Forrás: Viber

A színes figurák bővített tárháza mellett David, a Sziget Viber publikus profiljának csevegőrobotja is új munkakört kapott: fesztivál concierge-ként már a jegyrendelésben, később pedig az aktuális programokban és időjárás előrejelzésében is segít a fesztiválozóknak.

Forrás: Viber

A Sziget Fesztivál és a Viber együttműködése tavaly indult, és sikerességét bizonyítja a 2016-os matricák közel 1,5 milliós letöltése és 8 milliós megosztása. A siker ráadásul idén is garantáltnak tűnik, hiszen a matricákat az első három napban már közel 300 ezren töltötték le a készülékeikre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik