Tech

A Google Earth segít elmenekülni a szürke hétköznapokból

Ahogy arról mi is beszámoltunk néhány hónapja, a Google Earth elég komoly ráncfelvarráson esett át, még lenyűgözőbbé téve a keresőóriás sajátos térképszolgáltatását. A cég viszont nem állt meg itt, most újabb remek funkcióval lepték meg a felhasználókat.

A Google Earth április közepén kapott teljesen új dizájnt, és amellett, hogy letöltés nélkül is elérhető a Chrome böngészőben, megjelentek az úgynevezett tudáskártyák is, amik mindenféle hasznos információkkal szolgáltak az épp „meglátogatott” helyszíneket illetően.

Fantasztikus lett az új Google Earth
Teljesen új dizájn, csodálatos 3D-s látvány, és új funkciók várnak mindenkit.

A fejlődés viszont ezzel nem állt meg: élesedett a legújabb funkció, aminek hála már élő tartalmat is kapnak azok, akik virtuálisan fedezik fel a bolygónk legszebb helyeit. A videók a Voyager (magyarul Utazó) szekcióban érhetők el, és első körben az alaszkai Katmai Nemzeti Park életébe nyerhetünk bepillantást, ahol épp a barna medvék vadásznak élelemre (természetesen lazacra) a hosszú téli álom után.

Forrás: 24.hu

Az Explore.com csapat összesen öt kamerát állított fel, amin csodálható a park élővilága, és a víz alatti verzió (is) pont tökéletes arra, hogy kicsit kiszakadjunk a szürke hétköznapokból, és egy rövid időre elmerüljünk egy olyan hely csodáiban, amit a legtöbbünknek a valóságban soha nem lesz lehetősége megtekinteni. A mackók mindennapjait IDE KATTINTVA lehet nyomon követni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik