Tech

Ingyen adják a kiváló platformjátékot

Ha valaki esetleg egy kis kikapcsolódásra vágyik, méghozzá egy videojáték formájában, ráadásul ingyen, annak van egy kifejezetten jó hírünk: még több mint egy napig nulla forintért beszerezhető PC-re az Outland című 2014-es platformjáték.

A játék beszerzéséhez nem kell más, mint egy Steam regisztráció. Ha már van fiókunk, vagy gyorsan készítünk egyet, akkor innentől nem is kell mást tenni, mint rákeresni az Outland-re, és a játék adatlapján rányomni a Játék telepítése gombra.

Ezzel a művelettel a program bekerül a felhasználó könyvtárába, és ettől a pillanattól bármikor telepíthető és játszható, természetesen a promóció lejárta után is. Az Outland magyar idő szerint június 8-án 19:00 óráig szerezhető be ingyenesen, és a programot készítő Housemarque azért döntött az akció mellett, mert ezzel hívnák fel a figyelmet a legújabb fejlesztésükre, a Nex Machina című játékra, ami június 20-án jelenik meg, de már most előrendelhető.

Az Outland egy kifejezetten pofás platformjáték (a kritikákat összegző Metacritic oldalon jelenleg 84%-on áll), amiben a főhősnek a fény és a sötétség képességeit váltogatva kell végigverekednie magát a pályákon, a végső cél pedig a világ megmentése a teljes káosztól.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik