Tech

Ezt minden Túró Rudi-fanatikus imádni fogja

Nemrég még a vadiúj emojiknak örültünk, de van még itt némi csemege a Túró Rudi megszállottjainak is: a napokban érkezett meg a Viberre a Pöttyös ingyenesen letölthető matricacsomagja. A hazánkban is népszerű chatprogramban olyan rajzokkal üzenhetnek egymásnak a felhasználók, mint a reggeli pöttyös bögre, a lazulós teknős, a bocsi tehén, vagy éppen a pöttyös lájk.

A Pöttyös az egyik legaktívabb hazai márka a közösségi oldalakon, közel egymilliós rajongótáborral büszkélkedik a Facebookon. A most kiadott Viber matricacsomag kifejezetten a Túró Rudi fanatikusokat célozza, és használatával a Pöttyös figuráival tehető színesebbé és egyedibbé a csevegés.

Forrás: Pöttyös

A matricák tervezésénél lényeges szempont volt az olyan gyakran előforduló élethelyzetek, hangulatok és érzések bemutatása, amiket mindenki átél, ugyanakkor a Pöttyös törekedett arra, hogy grafikák vidámak, humorosak és szerethetők legyenek. A 21 egyedi matricából álló Viber-kollekció ráadásul azért is különleges, mert a matricákon magyarul olvashatók a szövegek.

A népszerű Viber csevegőalkalmazás egyaránt elérhető iOS-re és Androidra, sőt asztali gépre is, a Pöttyös matricacsomag pedig augusztus közepéig tölthető le ingyenesen a Viber saját áruházából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik