Tech

Őrülten menő az új szuperhősös agymenés előzetese

Múlt héten hivatalosan is bejelentették a LEGO Marvel Super Heroes 2 érkezését, most pedig megérkezett az ősszel érkező videojáték első előzetese, ami nemcsak tele van tömve szuperhősökkel, de egy kifejezetten szórakoztató játék képét vetíti előre.

Ahogy arról múlt héten már beszámoltunk a LEGO-videojátékairól elhíresült TT Games folytatás készít a 2013-as LEGO Marvel Super Heroes-nak, amiben a Marvel szuperhőseinek a színe-java felbukkant, méghozzá kockaformában, és akkor a Földre pályázó Galactusszal kellett leszámolniuk.

A nemes egyszerűséggel csak LEGO Marvel Super Heroes 2-re keresztelt második résznek most megérkezett az első hivatalos előzetese, és a közel kétperces videó egészen agyament és látványos szórakozást ígér a képregény- és legómániás közönségnek.

A határozottan lendületes videó felvonultat olyan népszerű hősöket, mint Amerika Kapitány, Thor, Hulk, a Hangya és a Galaxis Őrzői, de mellettük felbukkannak olyan hősök is (Spider Gwen, Spider-Man 2099), akik még semmilyen formában nem szerepeltek a Marvel dollármilliárdokat termelő mozifilmjeiben.

A sztoriról ugyan sok nem derül ki a kedvcsinálóból, de azt már egy múlt heti sajtóközleményből tudjuk, hogy a játékosoknak ezúttal az időutazó Kanggal kell majd megküzdeniük, méghozzá egy különleges, Chronopolis nevű helyen, ahol mindenféle helyszín megtalálható lesz az ősi Egyiptomtól kezdve a vadnyugaton át, egészen a Sakaar bolygóig és a 2099-es évek New Yorkjáig.

Élvezettel törtük el Batman gerincét
Végre ismét mi magunk mi kenhetjük el Superman, Flash vagy akár a Zöld Íjász száját.

 

A LEGO Marvel Super Heroes 2 idén ősszel, egész pontosan november 14-én kerül a boltokba, és PlayStation 4, Xbox One és PC platformokra lesz elérhető, dobozos és digitális kiadásban egyaránt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik