Tech

Ismét háború vár Középföldére

Új előzetes érkezett az idén nyáron érkező Middle-earth: Shadow of War videojátékhoz, amiben A hobbit és A Gyűrűk Ura közti időkben zajló háború aktív részesei lehetünk, ismét a Middle-earth: Shadow of Mordor főszereplőjét irányítva.

A Shadow of War-ban ismét a 2014-ben megismert Talion irányítása lesz a feladatunk, aki a halálát, és az életbe történő visszatérését követően egy tünde nemes szellemével, Celebrimborral osztozik a testén.

A lidércnek hála különleges képességekkel rendelkező egykori kósza A Hatalom Gyűrűinek egyikét használva toboroz sereget Sauron és a Nazgûl harcosok ellen, méghozzá A hobbit és A Gyűrűk Ura között játszódó időszakban.

A Shadow of War-ban visszatér a Shadow of Modor-ban megismert Nemesis rendszer továbbfejlesztett változata, melynek köszönhetően a főhősünk képessé válik arra, hogy követőket gyűjtsön olyan középföldi fajok közül, mint az Uruk-Hai vagy Olog-Hai orkok, továbbá komplett harci stratégiák kidolgozására lesz lehetőség a ránk váró küldetések teljesítéséhez.

A játékhoz érkezett legújabb előzetesből megismerhetjük Középfölde hatalmas tájait Mordoron innen és túl, kapunk egy kis ízelítőt a felfedezésre váró helyszínekből, többek között Nurn szigetéből, Cirith Ungolból és Gorgorothból is.

Az új részben a korábbinál jóval gazdagabb, személyesebb és tartalmasabb világban merülhetnek el, tele epikus hősökkel és gonoszokkal, emlékezetes helyszínekkel, új ellenfél típusokkal, még több karakterekkel, és olyan történetszálakkal, amikről nem olvashattunk J. R. R. Tolkien könyveiben.

Forrás: WBIE

A Middle-earth: Shadow of War 2017. augusztus 22-tól lesz elérhető PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, és a játékot kiadó Warner Bros. Interactive Entertainment közleménye alapján a játék biztos, hogy elérhető lesz a Microsoft egyelőre még hivatalos név nélküli, Project Scorpióként ismert új konzoljára is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik