Tech
Fans gather to watch the Pokemon Go virtual reality game mascot Pikachu parade during a promotional event at the Changi International airport terminal in Singapore on November 18, 2016. 
Hundreds of Pokemon fans gathered at Changi Airport's Terminal 3 on November 18 to watch the Pikachu parade and Gingerbread House display which are part of the airport's year-end events. / AFP PHOTO / Roslan RAHMAN

Tavasszal új erőre kaphat a Pokémon-őrület

Birkás Péter
Birkás Péter

újságíró. 2017. 04. 11. 10:47

Tavaly ilyenkor még nem is tudtunk róla, két hónappal később pedig már mindenki a Pokémon GO-val játszott. A zsebszörnyes mobiljáték körüli hatalmas médiahiszti ugyan pár hét után lelohadt, de ha a fejlesztőkön múlik, idén megint tele lesznek az utcák a virtuális lényeket kergető emberekkel.
Korábban a témában:

Az Androidra és iOS-re egyaránt ingyenesen letölthető Pokémon GO-t övező hatalmas felhajtás ugyan 2016. őszére teljesen lecsillapodott, de ez koránt sem jelenti azt, hogy a mobiljáték eltűnt volna a süllyesztőben.

Az aktív játékosok száma továbbra is milliókra rúg, és a kezdetben kissé összeszedetlen Niantic is gatyába rázta a fejlesztést: folyamatosan jelentkeznek új funkciókkal, szépen bővül a befogható pokémonok száma, és megjelentek az olyan időszakos, mindenféle jutalmakat és könnyebbségeket nyújtó események, amik rendre visszacsábítják a játékosokat a programhoz.

A Pokémon GO tehát köszöni, de jól van, és hamarosan ismét tetőfokára hághat a szörnyvadászos őrület, ráadásul nemcsak azért, mert az egyre jobb időben szívesebben mozdulnak ki a szabadba az emberek.

Forrás: 24.hu

Legalábbis erre utal a fejlesztők legújabb blogposztja, amiben egyrészt köszönetet mondanak a rajongóknak, másrészt belengetnek egy olyan tavaszi frissítést, ami ismét milliókat mozgathat meg.

Habár a bejegyzésből konkrétumok nem derülnek ki, az már biztos, hogy a tavasz folyamán egy olyan update érkezik majd a mobileszközeinkre, ami a közös, kooperatív játék lehetőségét nyújtja és eddig meg nem nevezett közösségi funkciókat vezet be.

Gamers play Pokemon Go at the Quezon City Memorial Circle in Manila on August 23, 2016. 
A Philippine city councillor has sought to stop Pokemon Go players in government from losing "productivity" by filing a resolution to ban the hunt for digital monsters in state offices. / AFP PHOTO / NOEL CELIS
Forrás: AFP PHOTO / NOEL CELIS

Habár egyelőre csak találgatni tudunk a beharangozott frissítés tartalmát illetően (Lehet majd a Gymeken kívül is harcolni? Közösen lehet Gyemeket támadni? Megjelenik a kereskedés?), azon egyáltalán nem lennénk meglepődve, ha a régóta várt funkciók megjelenésével ismét megtelnének az utcák és egyéb közterek a telefonjukkal zsebszörnyekre vadászó tömegekkel.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Breaking Bad
TV Series 2008 - 2013 USA
2012 Season 5, episode 2 : Madrigal
Created by : Vince Gilligan
Director : Michelle MacLaren
Bryan Cranston
Photo: Ursula Coyote.
It is forbidden to reproduce the photograph out of context of the promotion of the film. It must be credited to the Film Company and/or the photographer assigned by or authorized by/allowed on the set by the Film Company. Restricted to Editorial Use. Photo12 does not grant publicity rights of the persons represented.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.