Tech

Az évezred leghülyébb találmánya egy kretén fali dísz és a csúcstechnológia szerelemgyereke

24.hu
24.hu

2016. 11. 29. 08:43

Éneklő-táncoló hal mint intelligens asszisztens. Nem akarod tudni.

Ha azt mondjuk: Big Mouth Billy Bass, nem biztos, hogy mindenkinek beugrik, miről van szó, de ha az éneklő-táncoló halas fali díszről beszélünk, bizonyára mindenkinek eszébe jut az elmúlt évtizedek egyik legidiótább terméke.

De biztosra megyünk, megmutatjuk – ez az:

Akkor ezt megbeszéltük. Térjünk rá az Amazon Echóra, amelyről már nálunk is többször szó esett: ez egy okos asszisztens, amely képes hangvezérlésre például taxit hívni a megfelelő app segítségével, vagy – szintén hanggal – figyelmeztetni egy korábban beírt naptárbejegyzés alapján, hogy most kell elindulnunk valahová.

A fentebb említett két kütyüt sajnos valaki összekapcsolta.

A valakit úgy hívják, hogy Brian Kane; és hogy miért tette a világgal ezt, nem akarjuk tudni, mindenesetre megszületett az éneklő-táncoló hal intelligens asszisztens-verziója, és tulajdonképpen ehhez már nagyon nem is lehet mit hozzáfűzni. Itt például a várható időjárásról kérdezik, és ő válaszol. Nézze meg mindenki, aki meri:

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Breaking Bad
TV Series 2008 - 2013 USA
2012 Season 5, episode 2 : Madrigal
Created by : Vince Gilligan
Director : Michelle MacLaren
Bryan Cranston
Photo: Ursula Coyote.
It is forbidden to reproduce the photograph out of context of the promotion of the film. It must be credited to the Film Company and/or the photographer assigned by or authorized by/allowed on the set by the Film Company. Restricted to Editorial Use. Photo12 does not grant publicity rights of the persons represented.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.