Tech

A 9 legmeredekebb tech barkács megoldás

Az a legjobb az egészben, hogy a lenti példákat még csak nem is a felhasználók miatt születnek meg. Jó, van pár, ami igen, de valójában a gyártók, az ő nem, rosszul, lassan működő eszközeik hozzák ki belőlünk a kreatív elmét. És ha ez így van, tulajdonképpen hálásnak kéne lennünk azért, hogy szolgáltatják ezt nekünk, így mi is edzésben tartjuk az agyunkat.

A gyűjtés a hülyeség (és zsenialitás) mértéktelen kútjából, a Reddit közösségéből származik, azon belül is az r/techsupportmacgyver/ topikból, ahol elképesztő mennyiségű és minőségű megoldással lehet összefutni. Pacsi a The Daily Dot szerkesztőinek, akik valószínűleg elmélyedtek a végtelennek tűnő gyűjtésben és kiválasztottak 9 darabot a legkeményebb cuccokból. Íme:

laptop_tolto

Kezdésnek máris egy instant klasszikus: állandóan ki akar esni a laptop töltő a gépből? A tépőzár segít!

csatlakozo_papir

Ez, ez, EZ! Az illető nem tudta, hogy pontosan milyen kábelre lesz szüksége, ezért ezzel a papírral ment a boltba. Teljes joggal lehetünk büszkék az emberiségre!

bulb_reddit

„Rossz méretű izzót vettem, de a régi kisegített.” A villanyszereléssel mókolók egy külön kasztot képeznek, akik valószínűleg bármire képesek.

eger_kijelzo

Egy kipurcant érintőpanel nem lehet akadály. Micro USB -> lány USB adapter, arra rá egy USB-s egér és meg is vagyunk.

vga_adapter_family

Az otthon található, feleslegesnek hitt VGA adapterek tökéletes hasznosításának iskolapéldája. Gyönyörű, már-már művészi szférákat karcoló alkotás.

bill_fogas

Ez pedig az informatikai eszközök fordított hasznosításának egyik tankönyvbe illő megoldása.

mobil_programmer

Ez már erősen a mélyvíz kategória: egy WC papír gurigába (bár ő kéztörlőnek mondja) szorított mobilon futó programozói felület „elromlott a PC-m, most mégis mit csináljak?” jeligére.

kid_kontroller

És igen, az utánpótlás, a feltörekvő generáció, amely tökéletesen alkalmazza a nagyoktól ellesett trükköket. Egy 12 éves gamer egy gumiszalag segítségével fixálta a valószínűleg tökéletesen kilazult analóg vezérlő karokat. Posztmodern stílus, 3D-s installáció, Xbox 360.

silicon_throne

A sorozat méltó lezárása, a PC trón Game of Thrones stílusban. Hibátlan!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik