Tech

Ingyenes lesz az egyik legmenőbb játék

A PC, PlayStation 4, Xbox One tulajdonosoknak garantáltan lesz egy alvás nélküli hétvégéjük.

Az Overwatch üstökösként jelent meg az online játékok piacának egén, így aki egy kicsit is be tud izgulni az FPS, a kill streak, vagy a headshot szavak hallatán, annak van egy elég jó hírünk.

A Blizzard játéka november 18-21. közötti időszakban ingyen játszható lesz PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

És ez nem csak egy mézesmadzagszerű, limitált funkciókkal, vagy időkorláttal tálalt beetetés, mivel ez alatt a négy nap alatt a játék teljes egészében letölthető, használható, abban elérhető lesz mind a 22 hős és 13 pálya.

Ugyanúgy viselkedik majd minden, mintha egy magvásárolt példánnyal játszana az ember, lehet szintet lépni, járnak a Loot Boxok, amik különböző extrákat, skineket és egyéb nyalánkságokat tartalmaznak. A beetetés faktor persze megvan, hiszen bármeddig is jut el az ember az ingyenes hétvége alatt, az a teljes verzió megvásárlása esetén ott fogja várni.

Az akció célja nyilvánvalóan az, hogy jól megfertőződjünk Tracer és társai harcával, amiben a Blizzard a világ legnagyobb profija. Az Overwacth nemrég érte a 20 milliós játékos számot, ami egészen hihetetlen eredmény, hiszen itt nem egy free to play, azaz ingyenesen játszható címről van szó, hanem egy 14-16 ezer forintos szoftverről.

overwatch_free_hetvege

Ha egy stúdió 5-10 millió példányt el tud adni egy játékból, az már kifejezetten jó teljesítménynek számít, illetve eddig egyedül a Call of Duty széria volt az, ami ezt a szintet el tudta érni.

És miről szól az Overwatch? Speciális képességekkel ellátott karakterek (hősök) a gondosan felépített pályákon, csapat alapon azon vannak, hogy a lehető leghatékonyabban elpusztítsák egymást. Jól hangzik, nem? De!

További információ az ingyenes hétvégéről erre található.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik