Tech

Ez minden idők legidiótább grafikájú játéka. Alig várjuk!

A Totally Accurate Battle Simulator az év legjobb szórakozásának ígérkezik.

A skandinávok környékén biztos van valami a levegőben, mert kinek jutna eszébe rongybabaként rángatózó figurákat egymásnak ereszteni, és az egészet Teljességgel Pontos Harci Szimulációnak elnevezni. A Landfall Games Studio ezt simán meglépte és nem lehetünk érte elég hálásak.

A játék még alfa fázisban van, vagyis játszani sajnos nem lehet vele, de fel lehet iratkozni a tesztelők listájára. A fejlesztők azonban elég fotót és videót adtak ki ahhoz, hogy elképzelhessük, mi vár ránk: egy elmebeteg, színes (középkori?) világ, röhejesen vicces grafika, és harci csirkéket tojó harcosok. Most komolyan, kinek kell egy Doom, vagy egy Overwatch, ha guruló csirkékkel is lemészárolhatunk egy teljes egységet.

A T.A.B.S., azaz T.P.H.SZ. lényege, hogy a játékosok hadrendbe állítják a piros és kék csapataikat, ellátják őket fegyverekkel, majd egymás ellen fordítják őket. Innentől annyi dolguk van, hogy drukkolnak a harcosoknak és közben a halálba röhögik magukat. És van itt kérem minden: dárda, kard, pajzsok, vasvillák, nyilasok, harci szekér, amit egy elemeire széteső harci ló (?) húz. Ja, és a csirkés ember, amit továbbra se nagyon tudtunk feldolgozni.

A Landfall Games infói szerint a játék minden létező platformra megjelenik majd (PC, konzolok), így érdemes feliratkozni a hírlevélre. A megjelenés időpontjáról nincs konkrét infó, de addig szét lehet nézni a csapat több, már megjelent játékai között, mert azok sem egyszerűek. Itt csak a Clustertruck nevűt említenénk, amiben zuhanó kamionokról kell ugrálni további zuhanó kamionokra. Zseniális!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik