Tech

Az LG színes Bluetooth hangszórói az eddigi legmenőbbek

A három sorozat közös ismertetőjegye a különleges formák és feltűnő színek használata.

Jövő héten indul az szórakoztató elektronika egyik, ha nem a legfontosabb európai szakkiállítás Berlinben. Az IFA az utóbbi években egyértelműen a színes-szagos termékek felé fordult, nagy hangsúlyt kap minden évben a dizájn, és azt is megszokhattuk már, hogy az igazán nagy durranások nem itt mutatkoznak be.

Ezek mobilos szempontból maradnak az év elején elinduló MWC (Barcelona), illetve a kicsit még korábban startoló CES (Las Vegas) privilégiumai. Az eddigi előjelek szerint az IFA egyik legfontosabb trendje a „smart” szóval fémjelzett vonulat lesz, vagyis az, hogy a lakás, az autó, a ruházat, a konyhai berendezések mind egy nagy hálózat részét képezve működnek és segítik a mindennapjainkat.

LG_bluetooth_speaker_ifa

A gyártók előszeretettel villantanak meg pár terméket a rendezvény előtt, így tett most az LG is, aki egyszerre három Bluetooth hangszóró családot mutatott meg a nagyközönségnek. A PH4 képviseli a jól ismert, hengerformájú dizájnt: a 16W teljesítményű hangsugárzó 360 fokos hanghatásra képes, vízálló, az LG így főleg kültérre, partik mellé ajánlja.

A különleges (púderes doboz?) kialakítású PH2 (2,5 Watt) inkább azoknak szól, akik a mobilitást kedvelik és szeretnének helytől függetlenül zenét hallgatni. Végül ott van a PH3, aminek a mécses szerű formája egészen különleges, ilyet nem nagyon lehetett még látni a Bluetooth speakerek között. A 3 wattos hangszórók szintén 360 fokban szólnak, a felül lévő fényforrás pedig többféle hangulati fény kibocsátására képes.

Az IFA-ra egyébként mi is megyünk, úgyhogy amikor elindul a buli, akkor Vincze Miki kollégánknak köszönhetően a helyszínről tudunk beszámolni az érdekesebb termékekről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik