Tech

Elindult a Pokémon Go társkereső szolgáltatása

Befogtuk Felcsút pokémonjait

A Project Fixup randiszervező cég büszkén jelentette be, hogy elindította a Pokémon-tematikájú párkereső alkalmazását a Nintendo játékának óriási sikere után.

A felhasználóknak elsőként egy kérdőívet kell kitölteniük személyiségükről, majd a rendszer hasonló érdeklődési körű egyéneket társít hozzájuk. Az applikáció e-mailen keresztül értesíti a szingliket a fejleményekről.

Az alkalmazás egyelőre fizetős, 20 dollárt, átszámítva közel 6 ezer forintot kell fizetni egy-egy párkeresés után. Szerencsére az első próba ingyenes, csupán be kell írni a PokeDates2016 promóciós kódot hozzá.

A Pokémon Go elindítása óta tudtuk, hogy tökéletesen illeszkedik a téma a felhasználóinkhoz: a Pokémon Go szerelmesei és az új tagok is szeretni fogják. A Pokémon Go világszerte óriási sikerre tett szert, játszani pedig jobb párban, mint egyedül. Reméljük, a PokeDates összehozza az egyedülállókat, hogy együtt fedezhessék fel a városukat és ismerkedjenek meg párjukkal

– fogalmazott Sarah Press, a Project Fixup vezérigazgatója és társtulajdonosa.

A társkereső szolgáltatás egyelőre csak az Amerikai Egyesült Államokban elérhető, de szeretnék kiterjeszteni a Föld minden pontjára.

(via Independent)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik