Tech

Már a pornó is beszivárgott a Pokémon Go játékba

Lehet 18 év feletti korhatárt szúrni a Pokémon Go-ra? Természetesen lehet, mutatjuk, eddig mi jutott az emberek eszébe.

Aki nem utazik napi szinten az internetes mémek és az írd-és-mondd pöcegödörnek tekinthető fórumok (pl. a /b/) világában, az nem valószínű, hogy hallott a rule 34-ról. Az internet harmincnégyes számú szabálya kimondja, hogy ha valami létezik, akkor van belőle pornó.

A rule 41 pedig azt is kimondja, hogy bármiről is legyen szó, az legalább egy embernél szexuális fétisnek számít, úgyhogy így beszéljünk ismeretleneknek a vonaton fákról, virágokról, lengőcincsavarozásról vagy WD40-higításról. Vagy… bármiről.

A probléma inkább ott kezdődik, hogy a rule 34 értelmében az összes aktuális botrányból, sajtóhírből, közleményből, celebpletykából, játékból, képregényből és regényből is van pornóváltozat. A Star Warstól kezdve a Mass Effecten és a Háború és békén keresztül… a pár nap alatt hihetetlen népszerűséget szerző Pokémon Go-ig bezárólag. (És tovább, előre a kozmoszba.)

Nincs menekvés

Mivel a Pokémon Go gyakorlatilag telefonunk a hátsó kamerájából kapott képre vetíti rá a játék felületét és a világban látható, lutra-albumba való zsebszörnyeket (ha bármilyen kérdés van a játékkal kapcsolatban, ebben az infoanyagunkban foglaltuk össze az aktuális tudnivalókat), nem kellett hozzá sok idő, hogy valaki a szex előtti, utáni vagy éppen közbeni képeket frissítse fel egy pár begyűjtendő pokémonnal. Ha ezekre lennénk kíváncsiak, itt a téma aktuális legnagyobb gyűjtőjeként szolgáló subreddit.

Credit: reddit.com/r/PokemonGoNSFW/
Credit: reddit.com/r/PokemonGoNSFW/
Credit: reddit.com/r/PokemonGoNSFW/
Credit: reddit.com/r/PokemonGoNSFW/

Csak hogy ne viseljük annyira könnyen a fentebbi, a subreddit többi anyagához képest meglehetősen visszafogott képeket: a témában lassan a dickachu becenéven is elkönyvelhető Diglett szolgál a legnagyobb rajongótáborral, hozzá kötődik egy külön alzsáner a NSFW Pokémon Go képek erdejében, két pillantás után már érthető is, hogy miért.

Credit: reddit.com/r/PokemonGoNSFW/
Credit: reddit.com/r/PokemonGoNSFW/

A Buzzfeed külön kidobott ezekből egy válogatást, csak hogy értsük a világ tudatalattijában bugyborgó kukifotó-lényeget, sőt, egy trendjóslást is kaptunk a végére egy Pidgey-vel, miszerint milyen lesz a kezdő szado-mazo pokéfotó. Mutatjuk. Au.

Credit: stalling.tumblr.com
Credit: stalling.tumblr.com

Ha pedig mindez nem lenne elég, az Amazonra már fel is került a legelső Pokémon Go ihlette szöveges pornó, a Pokebutt Go: Pounded By ‘Em All (szabad fordításban “Popómon Go: tedd be mindet!”), ami pontosan azt ígéri, amit a címéből ígérünk. Aki nem beszél angolul, most legyen hálás, aki igen, az is: itt egy apróbb részlet az anyagból.

pokebutt pokemon go

És ez volt CSAK az első heti anyag, még nincs a PornHubon kifejezetten Pokémon Go-alapú jelenet (Pokémon-alapúból viszont elég sok, ha valakinek ez mozgatja meg a lelkét), nincs Pokémon Gohoz köthető műszerszám, vibrátor, társkereső oldal, 3D-nyomtatható szexjáték, pornójelmez, vagy VR-továbbgondolás. Ahogy az internet tempóját nézzük, heteink sincsenek hátra ezekhez. (És külön várjuk a kínai szerzőijogmentesített változatot, amelyből már gond nélkül lehet bármilyen pornót gyártani anélkül, hogy jogászcunamitól kellene tartanunk.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik