Tech

Hamarosan megőrzi emlékeidet a Snapchat

A telefonos applikáció hónapokon belül egy Memories (emlékek) névre hallgató új funkcióval bővül, amely lehetővé teszi majd a számodra, hogy elments fotókat, csoportosítsd és később újra megoszd azokat.

Hogy elmentsd a képeidet, nem kell majd mást tenni, mint a jelenleg is létező My Storyhoz hasonló rublikát kipipálni. A megőrzött fotók megjelennek majd mások számára is, és kulcsszó alapján is lehet majd kutakodni mások felvételei között.

https___blueprint-api-production.s3.amazonaws.com_uploads_card_image_136807_snapchat_memories

A legfontosabb, hogy a mentett képeket bármikor, akár hetekkel, hónapokkal később is el tudod majd küldeni barátaidnak. A régi fotókat akár a My Storydhoz is hozzáadhatod majd, de ugyanúgy csak 24 órán keresztül lesznek elérhetők. A Snapchat emellett jelzi a többi felhasználónak, hogy egy korábban készült fényképet látnak.

Ha szeretnéd, titkosíthatod is a mentett felvételeket, ehhez az úgynevezett My Eyes Only (csak az én szemeimnek) blokkba kell bepakolni azokat. A Snapchat figyelmeztet, hogy a jelszavadat később nem változtathatod meg, így érdemes jól átgondolni a kódot.

https___blueprint-api-production.s3.amazonaws.com_uploads_card_image_136821_snapchat_eyes

A Snapchat életében ez történelmi pillanat, ugyanis korábban sosem hagyták felhasználóikat, hogy a nem az adott pillanatban készült fotókat osszák meg másokkal.

(via Mashable)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik