Tech

Túl hamar jelentették be az internetes konzultációs oldal indulását

Deutsch Tamás az InfóRádióban beharangozta a ma induló InternetKon weboldalt... a jelek szerint kicsit túl korán.

Az internettel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozó nemzeti konzultáció, közismert nevén az InternetKon első fázisában az érdeklődők egy speciális weboldalon tehetnek javaslatokat azokra a kérdésekre, amelyeket szerintük a késő tavasszal induló konzultáció végleges változatában szeretnének viszontlátni.

Deutsch Tamás, a konzultáció lebonyolításával megbízott EP-képviselő ma az InfóRádiónak adott nyilatkozatában úgy fogalmazott, az InternetKon.hu weboldal a korábban bejelentett ütemezés szerint mától várja az érdeklődőket és az általuk adott javaslatokat. Úgy tűnik azonban, a politikus kissé elhamarkodottan promózta az oldalt, amely a cikk megírásakor, tehát délelőtt 11 órakor még nem volt elérhető.

Első körben az internetkon.hu cím beírása után egy biztonsági problémát jelez a böngésző:

A “megértettem a kockázatokat” hivatkozásra kattintva pedig még mindig nem a weboldal, hanem egy felhasználónevet és jelszót kérő ablak ugrik fel.

Eszerint ugyan a domain már működik, a rajta futó weboldalt még nem töltötték fel, illetve nem aktiválták a működtetők. Természetesen simán előfordulhat, hogy akár perceken belül már működőképes lesz az oldal, mindenesetre az interjú után közvetlenül még hiába próbálkozott az, aki a hallottak alapján rögtön el akarta mondani a véleményét.

FRISSÍTÉS: Az oldal végül délután 5 óra környékén indult el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik