Tech

Elképesztő új monitor 2015-ből

Ezt a 2015-ös vadonatúj terméket gyorsan még 2014 végén bejelentette a gyártó.

Nyílt titok, hogy január elején Las Vegasban rendezik meg a világ egyik legnagyobb fogyasztói elektronikus szakkiállítását, a CES 2015-öt, melynek egyes újdonságait azonban még az idén leleplezik a gyártók. Nincs ez másképp most sem, amikor is a Samsung egy előzetes sajtóközlemény formájában lebbentette fel a fátylat az SE790C típusjelzésű újdonságáról.

 

A készülék nem más, mint egy ultra-wide kivitelű, hatalmas felbontású számítógépes monitor. A 21:9-es képarányú modell 3440×1440 pixeles felbontással rendelkezik, és a gyártó szerint a 3000:1-es kontrasztaránya ebben a termékkategóriában új rekordnak számít. A Samsung SE790C a mai trendeknek megfelelően ívelt kialakítású, ívének rádiusza pedig egész pontosan 3 méter.

 

A Picture-in-Picture és Picture-by-Picture funkciós monitor kapcsán említést érdemel még a négy darab nagysebességű USB 3.0 csatlakozó aljzat, illetve a két darab 7 W-os hangszóró. Az újdonság pontos árával kapcsolatban várhatóan csak a CES-en nyilatkoznak majd a Samsung munkatársai.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik