Tech

Őnmegsemmisítő fotók a Facebookra

facebook (facebook, )
facebook (facebook, )

Így készíthetünk olyan fotókat a népszerű közösségi hálózatra, melyeket csak az adott személyek és csak adott ideig láthatnak.

Remek dolog ez a Facebook, hiszen segítségével pillanatok alatt megoszthatók az ismerősökkel életünk legfontosabb, legörömtelibb vagy éppen legviccesebb történései. Sokan közülünk azonnal posztoljuk a frissen átvett új kocsink fotóját, csecsemőkorú gyermekünk első mosolyát vagy éppen azt a fényképet, melyen nem éppen szomjas állapotban letolt gatyával táncolunk a tengerparton.

Ezek a fotók azonban sok esetben nem kevés galibát is tudnak okozni, hiszen nem éppen ideális, ha életünk párja innen értesül arról, hogy mennyire leittasodtunk a haverokkal. Ezenkívül pedig nyílt titok, hogy manapság már a HR-esek is alaposan át szokták pásztázni a Facebook oldalait.

A Secret.li egy olyan szolgálatatás, melynek biztonsági szűrői révén megadhatjuk, hogy pontosan kik láthatják az adott fényképeinket, ezenkívül pedig arra is lehetőség van, hogy a fotók egy adott idő után megsemmisítsék magukat, vagyis ezután már sem a Secret.li rendszerében, sem pedig a Facebookon nem lesznek elérhetők. A Secret.li alkalmazás az App Store-ból tölthető le, használatához iPhone 3GS, vagy ennél újabb almás mobilra van szükség.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik