Tech

Fityiszt mutat a világnak a vírusirtás fenegyereke

John McAfee  (John McAfee )
John McAfee  (John McAfee )

A milliárdos vállalkozó vicces(nek szánt) videóban magyarázza, hogy (nem) lehet eltüntetni a gépekről a nevével fémjelzett vírusirtót.

John McAfee egy igazi őrült, ezt bizonyítja a lenti videó is. A McAfee vírusirtó atyja több dolgot is kifiguráz a műben, elsősorban azt, hogy a nagyközönség számára ő nem más, mint egy drogos, nőzős, fegyverekkel hadonászó multimilliomos. Ezeknek a pletykáknak azért valamennyi alapja van, a híres-hirhedt üzletembert ugyanis első körben azért tartóztatták le – néhány órára -, mert drogot és fegyvereket kerestek nála, fegyverből találtak is rögtön 12-őt. Ezután gyilkossággal kapcsolatban körözték, mire bujkálni kezdett a belize-i dzsungelben, aztán Guatemalában kapták el és kitoloncolták Amerikába, ahol jelenleg is tartózkodik – írja az Index.

McAfee most Portlandben él, és bár már régen eladta programját az Intelnek, most mégis arról készített egy videót. A videó fő témája az, hogy hogyan lehet leszedni a programot gépről – örök probléma, a júzerek is folyton emiatt panaszkodnak -, de az anyagban erre McAfee nem ad választ, ehelyett nagyon szórakoztatóan kifigurázza a róla alkotott képet. Vigyázat, beazonosítatlan fehér por, rengeteg nő és fegyver következik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik