Tech

Ez a világháló leghaszontalanabb sarka

Időpocsékolás a négyzeten: egy semmire nem jó oldal, ami más, semmire sem jó oldalakra vezet. Szép hétfőt!

Már néhány percnyi internetezés után kiderül, hogy a világháló egy roppant kétélű eszköz: minden Wikipédia, Google Maps és Hír24 ellenében találhatunk egy kifejezetten időpocsékolásra és/vagy értelmetlenségre kitalált honlapot. A TheUselessWeb.com ez utóbbiak gyűjtőportálja.

„Vigyél egy hasztalan weboldalra” – szól a szöveg, s amennyiben az ember illedelmesen megnyomja a „kérem” feliratú gombot, hirtelen egy teljesen hasztalan, értelmetlen és érthetetlen honlapon találja magát.


(Forrás: The Useless Web)

Ilyen például az omfgdogs.com, amely legalább fejvakarásban, rosszabb esetben fejfájásban végződik; de nem szabad kihagynunk a zombo.com-ot sem, amely – bár elmondása szerint bármi lehetséges – semmire se jó.

A Tim Holman teremtette oldalnak bevallottan egyetlen célja van: hogy pocsékolja az ember idejét. S bár semmiképp nem tanácsolnánk a drága munkaidő ilyetén elpazarlását, amennyiben tisztelt olvasóink – természetesen szabad idejükben – találnának néhány gyöngyszemet, ne habozzanak megosztani a kommentek között.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik