Tech

Nem kell már sokat aludni az Apple-karácsonyig

apple-logo (apple, )
apple-logo (apple, )

Az iPhone következő generációjának bemutatása szeptember 12-re, magyarországi megjelenése október első hetében várható.

Azt már egy ideje tudtuk, hogy az Apple ősszel rukkol elő okostelefonjának legújabb változatával, néhány hete azonban az iMore – korábbiakban megbízhatónak bizonyult, de nevüket természetesen nem vállaló – informátorai konkrét dátumokkal is tudtak szolgálni: bemutatkozás és előrendelések fogadása szeptember 12-től, megjelenés kilenc nappal később, szeptember 21-én.

Tavaly az iPhone 4S-ről október 4-én rántották le a leplet, majd az első boldog vásárló október 14-én vehette át a készüléket. Magyarország azonban nem tartozik az “első körös” országok közé, vagyis a hazai felhasználóknak további két hetet kellett várniuk, egészen október 28-ig.

Ha nem is az első, de szerencsére a “második körös” piacok között tudhatjuk magunkat, éppen ezért forró az iMore forrásainak legújabb információmorzsája: a hozzánk hasonló besorolású országok felhasználói október első hetében – a korábbi tapasztalatok alapján valószínűleg október 5-én, pénteken – juthatnak hozzá az új iPhone-hoz.

S bár az említett informátorok az eddigiekben pontosnak bizonyultak, az Apple hivatalos közleményéig mindez sajnos csak pletyka.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik