Tech

Prezentáció helyett melegpornó indult a papnál

A Windows automatikus lejátszás funkciója lepte meg az elsőáldozás előtt álló gyerekek szüleit és a papot egyaránt.

Alkalmazkodva a modern kor elvárásaihoz Martin McVeigh atya egy PowerPoint prezentációval készült, azonban mikor csatlakoztatta az USB-eszközét a számítógéphez, közbelépett az informatika ördöge, és az elsőáldozásról szóló előadás helyett melegpornó indult el.

A megjelent szülők egy része dühös lett, míg egy része sokkos állapotba került – ahogy valószínűleg maga a pap is, aki a szemtanúk szerint lendületből kihúzta a hordozható tárolóegységet és szó nélkül kisétált a teremből. McVeigh atya később a sajtónak azt nyilatkozta, hogy nem tudja, miként történt a dolog, csak azt, hogy mi történt. “Vannak emberek, akik úgy kezdtek gyanúsítgatásba, hogy ott sem voltak, de manapság az ilyen történetek megállíthatatlanok.

Az egyházközséget felügyelő érsekség azonnal a rendőrséghez fordult, amely bűncselekmény híján viszont nem indított nyomozást – a meghajtón ugyanis nem volt pedofil tartalom, csak “mezei” melegpornó.

Függetlenül attól, hogy az említett pap valójában homoszexuális-e vagy valaki így akarta “megviccelni”, a kialakult helyzet könnyen megakadályozható lett volna: a Start menü – Vezérlőpult – Hardver és hang alatt az Automatikus lejátszás beállításait kell csak módosítani.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik